BOGDAN-ALIN STOICA

Share


Asociația Liga Albanezilor din România este reprezentată în Parlamentul României de către domnul deputat Bogdan-Alin Stoica, aflat la primul mandat, în urma alegerilor generale din data de 11 decembrie 2016.

Bogdan-Alin Stoica s-a născut la Craiova, în anul 1987, și este licențiat în teologie ortodoxă și psihologie. De asemenea, a urmat specializări în relații publice, comunicare, managementul proiectelor și al resurselor umane. În perioada studenției, a ocupat funcții de conducere în uniunile și federațiile studențești de la nivel local și național, fiind și membru al consiliului de administrație al Universității din Craiova. A activat în cadrul instituției academice craiovene după finalizarea studiilor, în domeniul relațiilor internaționale și al imaginii academice, fondând și conducând și primul post de radio al studenților din România, Radio Campus Craiova.

Deputatul Bogdan-Alin Stoica este membru al Grupului parlamentar al minorităților naționale din Camera Deputaților și activează în Comisia pentru politică economică, reformă și privatizare. De asemenea, este secretar al Grupului parlamentar de prietenie cu Albania și membru al Grupurilor parlamentare de prietenie cu Brazilia și Coreea de Sud, precum și al delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Mediteranei.

Din vara anului 2018, deputatul Bogdan-Alin Stoica este membru al Parlamentului Internațional pentru Toleranță și Pace, unde activează în cadrul Comisiei pentru tineret și femei.

GALERIE FOTO