Volumul „Istoria literaturii albaneze”, prezentat la Constanța

Share

📢 Volumul „Istoria literaturii albaneze: de la origini până în prezent”, de Dr. Luan Topciu, a fost prezentat publicului constănțean în cadrul „Zilelor Culturii Albaneze”. Evenimentul a avut loc la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța, joi, 28 octombrie.

🎙 Despre monumentala lucrare a vorbit pe larg scriitorul și profesorul universitar Angelo Mitchievici, directorul Bibliotecii și vicepreședinte al Uniunii Scriitorilor din România. De asemenea, a luat cuvântul și scriitorul constănțean cu origini albaneze, Liviu Lungu, secretarul-general al redacției revistei „Albanica”.

🏛 La eveniment a fost prezent și deputatul Bogdan-Alin Stoica, reprezentantul minorității naționale albaneze în Parlamentul României, care a mulțumit Bibliotecii pentru găzduire, precum și Guvernului României pentru sprijinul permanent acordat Asociației Liga Albanezilor din România.

🎥 Evenimentul s-a desfășurat fără public, conform prevederilor legale în vigoare, astfel încât vă invităm să urmăriți înregistrarea video integrală.