ALAR ONLINE TV

Share

Începând cu luna iunie 2020, Asociația Liga Albanezilor din România (ALAR) lansează un nou format de emisiuni online, dedicate tuturor membrilor și prietenilor minorității naționale albaneze din România. Pentru a compensa parțial imposibilitatea organizării evenimentelor și acțiunilor culturale în condiții obișnuite, precum și pentru a putea transmite mesajul nostru către cât mai multe persoane, ALAR va publica periodic, pe pagina de Facebook, pe canalul de YouTube și pe pagina oficială – www.alar.ro – emisiuni de promovare a activității și publicațiilor organizației, dar și materiale video de la acțiunile care vor putea fi realizate, treptat, pe măsura relaxării restricțiilor determinate de pandemia de Covid-19.
În cadrul ediției inaugurale, directorul executiv al ALAR, Dr. Radu Săvulescu, îl are invitat pe domnul deputat Bogdan-Alin Stoica, reprezentantul minorității naționale albaneze în Parlamentul României.

ALAR ONLINE TV – Ediție specială cu deputatul Bogdan-Alin Stoica

Începând cu luna iunie 2020, Asociația Liga Albanezilor din România (ALAR) lansează un nou format de emisiuni online, dedicate tuturor membrilor și prietenilor minorității naționale albaneze din România. Pentru a compensa parțial imposibilitatea organizării evenimentelor și acțiunilor culturale în condiții obișnuite, precum și pentru a putea transmite mesajul nostru către cât mai multe persoane, ALAR va publica periodic, pe pagina de Facebook, pe canalul de YouTube și pe pagina oficială – www.alar.ro – emisiuni de promovare a activității și publicațiilor organizației, dar și materiale video de la acțiunile care vor putea fi realizate, treptat, pe măsura relaxării restricțiilor determinate de pandemia de Covid-19. În cadrul ediției inaugurale, directorul executiv al ALAR, Dr. Radu Săvulescu, îl are invitat pe domnul deputat Bogdan-Alin Stoica, reprezentantul minorității naționale albaneze în Parlamentul României.

Publicată de Asociația Liga Albanezilor din România pe Sâmbătă, 6 iunie 2020