Hristos S-a înălțat! Glorie eternă Eroilor Neamului!

Share

Cu ocazia sărbătorii Înălțării Domnului, Asociația Liga Albanezilor din România și deputatul Bogdan-Alin Stoica transmit tuturor creștinilor ortodocși și greco-catolici urarea „Hristos S-a înălțat!”, precum și mesajul de mai jos, dedicat Zilei Eroilor:

Încă din anul 1920, România cinstește memoria tuturor eroilor săi o dată cu sărbătoarea Înălțării Domnului. Sacrificiul tuturor celor care au luptat pentru independența și suveranitatea României, pentru libertate, demnitate și pace nu trebuie să fie niciodată uitat. Figurile eroilor care s-au jertfit pe câmpurile de luptă, în lagăre și în închisori sau în teribilele zile ale Revoluției române din 1989 ne sunt astăzi faruri călăuzitoare în efortul nostru, al tuturor cetățenilor României, de construire a unui viitor mai bun.
Minoritatea națională albaneză se alătură tuturor românilor care astăzi îi cinstesc pe Eroii Neamului. Ne exprimăm convingerea fermă că luând aminte la jertfele înaintașilor noștri și promovând valorile care i-au animat pe aceștia în rândurile generațiilor de astăzi nu doar că vom menține vie memoria lor, dar vom și păși mai apăsat pe drumul construirii unei Românii așa cum ne-o dorim cu toții.

Glorie eternă Eroilor Neamului! Dumnezeu să îi odihnească în pace!