Deputatul Bogdan-Alin Stoica, alături de Papa Francisc la Palatul Cotroceni

Share

Deputatul Bogdan-Alin Stoica, reprezentantul minorității naționale albaneze din România, a fost prezent astăzi, 31 mai, la discursul istoric susținut de către Sanctitatea Sa, Papa Francisc, cu ocazia vizitei apostolice a Suveranului Pontif în România.

Deputatul Bogdan-Alin Stoica s-a numărat printre membrii Parlamentului care au primit invitația Excelenței sale, Domnul Klaus Iohannis, Președintele României, de a asista la discursurile susținute de șeful statului român și Papa Francisc la Palatul Cotroceni.

„Este o deosebită onoare, dar și o emoție cu totul specială să fiu prezent la aceste momente istorice. Vizita Sfântului Părinte în România este în același timp și o chemare la solidaritate și la responsabilitate, la o conviețuire armonioasă, care să construiască o societate mai bună pentru noi toți. Faptul că, la invitația domnului Președinte Iohannis, am fost prezent la evenimentul de la Palatul Cotroceni alături de alți colegi deputați, reprezentanți ai minorităților naționale, cred că reprezintă faptul că și noi, minoritățile, înțelegem să ne asumăm acest mesaj și să ne aducem contribuția la construirea unei astfel de societăți. Iar în ceea ce privește comunitatea albaneză, să nu uităm faptul că noi purtăm permanent în suflete modelul excepțional al Maicii Tereza, canonizată în anul 2016 chiar de către Papa Francisc”.

Bogdan-Alin Stoica
Deputat ALAR