Editura Asdreni la „Librex” Iași

Share

În perioada 15-19 mai 2019, Editura Asdreni a Asociației Liga Albanezilor din România a participat la târgul de carte Librex, organizat la Iași. Pentru echipa ALAR a fost o mare bucurie să se reîntâlnească cu publicul ieșean, mereu interesat de noutățile apărute la Editura Asdreni, dar și de viața comunității albaneze din România, în general.

Târgul organizat în incinta Palas Mall a atras și anul acesta zeci de mii de cititori, iar oferta editurilor a fost una pe măsură. Standul ALAR a fost vizitat și el de prietenii albanezilor din România, dar și de mulți ieșeni dornici să afle mai multe despre cultura, istoria și limba albanezilor.

Pentru deschiderea târgului, la Iași au fost prezenți și Dr. Radu-Cosmin Săvulescu, Directorul executiv al ALAR, precum și Dr. Luan Topciu, coordonatorul Centrului Cultural Albanez. „Iașiul este un centru cultural al României, iar interesul publicului de aici față de cultura albaneză ne onorează”, a declarat Dr. Topciu. „Ne-am revăzut la Iași cu prieteni și colaboratori ai organizației noastre și chiar am pus bazele unor proiecte viitoare și a unor evenimente pe care intenționăm să le desfășurăm în Moldova în perioada următare”, a adăugat coordonatorul Centrului Cultural Albanez.