ALAR la Târgul de carte „Gaudeamus” Craiova

Share

Ca în fiecare an, Asociația Liga Albanezilor din România își începe periplul pe la târgurile și saloanele de carte cu ediția craioveană a reputatului târg „Gaudeamus”, organizat de Radio România și ajuns la a XVIII-a ediție.

De 1 Martie, cei care au trecut pe la standul ALAR de la Teatrul Național „Marin Sorescu” au fost întâmpinați de deputatul Bogdan-Alin Stoica, care le-a prezentat cărțile și publicațiile apărute la Editura Asdreni. De asemenea, deputatul minorității albaneze a oferit mărțișoare doamnelor și domnișoarelor.

La standul ALAR pot fi găsite atât cele mai noi apariții de la Editura Asdreni, cât și lucrări mai vechi editate de către organizație. De asemenea, doritorii își pot completa colecția de reviste Drita / Lumina și pot face cunoștință cu noua publicație cultural-științifică, Albanica.

Printre aparițiile noi de la standul Asociației Liga Albanezilor din România se numără: Aripa frântă / Flatra e mundur, de Visar Zhiti; La răscruce de veacuri, de Marius Dobrescu și Maria Dobrescu; Ghid de conversație român-albanez, de Luan Topciu; Legende și povești albaneze, în traducerea lui Marius Dobrescu.

Târgul de carte „Gaudeamus” este deschis până duminică, 4 martie, iar programul de vizitare zilnic este între orele 10:00 și 18:00, cu excepția ultimei zile, atunci când se încheie la orele 14:00.