Anthony începe o carieră muzicală

Share

Singurul fiu al cunoscutei soprane albaneze Inva Mula şi al cantautorului Pirro Çako, Anthony, a atras adesea atenţia opiniei publice cu aspectul şi pasiunea sa pentru tatuaje. În ultima vreme, însă, acesta şi-a uimit părinţii prin noul său hobby: muzica. Tânărul a anunţat că va debuta pe scenele europene ca producător de muzică electronică. Într-o emisiune a TV Klan de la Tirana, intitulată “Nu doar modă”, tânărul de 22 de ani a povestit că a abandonat şcoala pentru a se dedica pasiunii sale pentru muzică. “Am mers la Londra pentru a continua studiile în politică, dar după câteva luni am înţeles că nu era ceea ce voiam să fac. Atunci am decis să abandonez studiile”, a continuat să povestească Anthony, adăugând că mama sa, soprana Inva Mula nu a fost de acord cu decizia sa. Anthony a mai spus că s-a înscris la o şcoală de muzică electronică din capitala Marii Britanii şi că acum este în măsură să-şi facă publice proiectele şi să organizeze festivaluri.

Numai că, după cum relatează media din Albania, supărarea marii soprane Inva Mula nu a ţinut prea mult. Într-un recent interviu acordat revistei “Who”, ea spune că este mândră de Anthony pentru că fiul ei nu i-a făcut prea multe probleme şi-şi reproşează că nu a putut sta prea mult lângă el. “Sunt mândră de el în primul rând pentru că este un băiat bun, care nu mi-a făcut niciodată vreo problemă. Am avut şi am o viaţă foarte activă, nu am fost o mamă obişnuită ca să mă duc să-l iau de la şcoală, să-l ajut să-şi facă lecţiile şi durerea mea cea mare este că nu am fost prea mult alături de el. Cunosc multe cazuri ale colegelor mele, ai căror copii au apucat-o pe căi greşite. Îi mulţumesc lui Anthony pentru asta, pentru că a ştiut să se poarte, să supravieţuiască singur chiar de când era mic. Dar meseria de muzician, de artist a fost alegerea lui, eu nu l-am forţat în direcţia asta; dimpotrivă, n-aş fi vrut ca el să aleagă această meserie care cere multe sacrificii. A ales-o chiar el. Iar acum sunt mândră de el pentru că şi-a ales o profesie pe care o are în sânge, o profesie care-l face fericit.”, a spus Inva Mula.

                                                                                           Marius Dobrescu

Series Navigation<< Vase de ceramică ilire descoperite în regiunea Durrës2019 – Anul Internaţional al Limbilor Indigene >>