Deputatul Bogdan-Alin Stoica a discutat, la Tirana, cu președintele Comisiei pentru integrare europeană din Parlamentul Albaniei

Share

Prezent la Tirana, în aceste zile, deputatul ALAR, Bogdan-Alin Stoica, a avut o întrevedere cu domnul Genc Pollo, președintele Comisiei pentru integrare europeană din Parlamentul Albaniei. În cadrul discuțiilor, principală temă abordată a fost reprezentată de parcursul european al Albaniei și de așteptările pe care oficialii de la Tirana le au pentru anul 2019. Deputatul Stoica a reiterat susținerea României pentru integrarea europeană a Albaniei și a precizat că intensificarea cooperării dintre cele două state, în toate domeniile, poate aduce în Albania bunele practici europene chiar înaintea aderării la Uniunea Europeană.

Oficialul albanez a adresat felicitări Asociației Liga Albanezilor din România pentru activitatea desfășurată, în particular pentru Zilele Culturii Albaneze și pentru amplasare bustului lui Skanderbeg la Craiova, chiar în anul omagial dedicat marelui erou albanez.