ALAR – prezentă la Bookfest Brașov!

Share

Asociația Liga Albanezilor din România participă, începând de astăzi, la Salonul de carte „Bookfest” Brașov, organizat de Asociația Editorilor din România. Ediția brașoveană a târgului se desfășoară în Aula Universității Transilvania (str. Iuliu Maniu nr. 41A) și aduce în fața cititorilor celei mai importante edituri din țară, dar și distribuitori de jocuri pentru copii, distribuitori de muzică, dar și distribuitori de carte.

Încă de la orele dimineții, standul ALAR a atras numeroși brașoveni interesați de cultură, istoria și limba albaneză. Așa cum și-a obișnuit prietenii, asociația noastră distribuie în mod gratuit produsele Editurii Asdreni, precum și alte materiale de informare și de promovare a comunității albaneze din România. De asemenea, la stand veți găsi numerele din acest an ale revistei „Drita”, iar cei care încă nu fac parte din marea familie a revistei își pot face abonamente gratuite.

Salonul de carte „Bookfest” Brașov se desfășoară în perioada 18-21 octombrie, iar accesul publicului este liber, zilnic, între orele 10:00 și 20:00.